Dato Tirsdag d. 21. juni 2022, Kl. 18:00 til kl. 20:00

"Hver by har sin heks,
og hver sogn sine trolde.
Dem vil vi fra livet med glædesblus holde."

Junis spisefællesskab tager udgangspunkt i temaet 'Glædesbrus' med henvisning til blandt andet den nærkomne Sankt Hans aften. Vi mødes om det gode samvær og den spændende refleksion i selskab med hinanden.
Spisefællesskabet knyttes altid an til aftengudstjenesten kl. 17.00 og dennes tema.

Vi starter klokken 18.00 med middag og slutter klokken 20.00 efter kaffe og sødt. Middagen koster 40,00 kroner, som betales på dagen med enten Mobilepay eller betalingskort.

Gudstjenesten er åben for alle, dog kræver deltagelse ved spisefællesskabet tilmelding via tilmeldingsformularen herunder. Sidste tilmelding er fredag d. 17. juni, kl. 14.00.

Har du spørgsmål eller vil du give en hånd med som frivillig på aftenen, så tag kontakt til Husum Kirkes Diakonimedarbejder Sofie Troelsgaard på mail (diakoni.husumkirke@gmail.com) eller telefon (21 18 13 04)