Dato Tirsdag d. 18. oktober 2022, Kl. 18:00 til kl. 20:00
Spisefællesskab for voksne

Kom til spisefællesskab i Husum Kirke, hvor du sammen med andre voksne kan nyde en dejlig middag og samtaler med udgangspunkt i  dagens tema.

Middagen koster 40 kr. og tilmelding her på hjemmesiden er nødvendig for deltagelse i middagen. Gudstjenesten før kræver inden tilmelding dog.

Maden leveres af Den lille gode slagter i Brønshøj og der serveres efterfølgende kaffe og lidt sødt.

Sidste tilmelding er fredag d. 15. september kl. 14.00.

OBS: grundet tagrenoveringen bliver resten af årets aftengudstjenester med efterfølgende spisefællesskaber lidt anderledes. Efter gudstjenesten er vi sammen om, at sætte rammen for vores fælles middag og alle kan være med - om du kan flytte borde, ordne bestik eller folde servietter, så hjælpes vi ad.