Ord & Musik for børn i Husum Kirke: Nattergalen

Torsdag d. 30. april 2020, kl. 17:00
Dukketeater Svantevit og sognepræst Bettina Birk Jensen
Fri entré

H. C. Andersens eventyr opføres af Dukketeater Svantevit og Danmarks yngste Strygekvartet - med musik af Aleksander Zapolski, der også underviser de unge musikere. Forestillingen fortæller eventyret om den lille syngende fugl, der bliver bortvist. Natur fortrænges og erstattes af menneskeskabte indretninger. Kejseren bliver syg og kan ikke leve - men dog kommer den lille levende nattergal tilbage og synger døden fra kejserens hjerte.

Ved et poetisk kunstgreb bliver publikum vidne til digterens skabende øjeblik, et sitrende nu, der skaber verdens-litteratur - om en lille grå fugl.

Forestillingen er for børn fra ca. 8 år - og voksne. Bagefter er der fællesspisning.

Ord & Musik er Husum og Husumvold Kirkers fælles arrangementsrække. Her udforskes ord og toner.