SAMMEN, HVER FOR SIG / online fælles børnegudstjeneste JORD – og dét, der spirer og gror

Torsdag d. 30. april 2020, kl. 17:00
www.husumkirke.dk
Sognepræsterne Bettina Birk Jensen og Frederik Teglberg Damm sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf
Fri entré

”JORD – og dét, der spirer og gror” er overskriften på Husum og Husumvold Kirkers fælles online børnegudstjeneste. Det er sognepræsterne Frederik Teglberg Damm og Bettina Birk Jensen, der sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf slår den digitale dør op.

Denne fælles online gudstjeneste træder i stedet for denne måneds fælles Ord & Musik for Børn - og i Husum Kirke bliver den 3. børnegudstjeneste i serien om de 4 elementer: Ild, vand, jord, vind.