Gud & Gaffel: JORD / AFLYST

Sted Korsager Allé 14, 2700 Brønshøj
Sognepræst Bettina Birk Jensen og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf
Gratis og uden tilmelding

Biskopperne følger regeringens beslutning om at indstille alle offentlige institutioners indendørsaktiviteter. Det betyder, at alle gudstjenester aflyses indtil videre. Kirkelige handlinger som dåb, begravelser og vielser kan stadig afholdes, men ikke i forbindelse med gudstjenester og uden offentlig adgang. Det sker for at forebygge Corona-smittespredning og dermed tage hensyn til de svageste borgere.

Sognepræst Bettina Birk Jensen holder sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf gudstjeneste på børnenes præmisser med fortælling og leg. Denne torsdag over temaet "VAND".

Efter gudstjenesten er der spaghetti med kødsovs, brød og grønt. Børnene kan lege, og de voksne kan få en snak.

Det er gratis at spise med, og det kræver ikke tilmelding. ALLE er velkomne!

ILD - VAND - JORD - LUFT

Torsdag d. 30/1 kl. 17 : ILD

Torsdag d. 27/2 kl. 17: VAND

Torsdag d. 26/3 kl. 17: JORD

Torsdag d. 30/4 kl. 17: "Nattergalen" / Ord & Musik for børn i Husum Kirke. Dukketeater Svantevit opfører sammen med Danmarks yngste strygekvartet forestillingen "Nattergalen". Ord & Musik er Husum og Husumvold Kirkers fælles arrangementsrække.

Torsdag d. 28/5 kl. 17: LUFT

Torsdag d. 25/6 kl. 17: ”En hemmelighed” – Gud og Grill. Den traditionelle sommerafslutning med efterfølgende grill på kirkepladsen.