Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST / Gud & Gaffel / Børnegudstjeneste (uden fællesspisning) / FRISTELSEN I ØRKENEN

FEB
25

AFLYST / Gud & Gaffel / Børnegudstjeneste (uden fællesspisning) / FRISTELSEN I ØRKENEN


Dato Torsdag d. 25. februar 2021, kl. 17:00
Sted Husum Kirke, Korsager Allé 14, 2700 Brønshøj
Medvirkende
Sognepræst Bettina Birk Jensen og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf
AFLYST / Gud & Gaffel / Børnegudstjeneste (uden fællesspisning)  / FRISTELSEN I ØRKENEN

Den sidste torsdag i måneden kl. 17 inviterer Bettina Birk Jensen sammen med Christina Schimmell Rindorf til gudstjeneste i børnehøjde. Efter gudstjenesten spiser vi normalt sammen. Så kan børnene nå at lege, de voksne kan få sig en snak - og I slipper for at lave aftensmad. Denne torsdag vil dog være uden fællesspisning.

GODE FORTÆLLINGER:

25. februar / uden spisning / FRISTELSEN I ØRKENEN

25. marts / med spisning, hvis det er muligt / PÅSKEN FORTALT FOR BØRN

29. april / med spisning, hvis det er muligt / BEDEDAG

27. maj / med spisning, hvis det er muligt / PINSE-FORTÆLLING

24. juni / med spisning, hvis det er muligt / SKT. HANS-FORTÆLLINGI disse coronatider er vi selvfølgelig opmærksomme på hele tiden at rette ind efter smitttetal og myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Således kan det ske, at vi må ændre på rammerne for vores Gud & Gaffel, fx udskyde vores dejlige fællesskab omkring måltidet efter gudstjenesten. Så vi kan passe på hinanden! Hold øje med hjemmeside, Facebook og opslag ved kirken.

Når vi mødes for at fejre gudstjeneste, og når vi mødes omkring kirkens andre fællesskaber, skal vi blive ved med at passe på hinanden. Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav (2 meter), udluftning, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Vi skal alle bære ansigtsmaske eller visir, når vi går ind og ud af kirkens lokaler, og når vi bevæger os rundt i lokalerne. Det gælder ikke børn under 12 år.  Er du syg, eller har du symptomer på COVID-19, bør du blive hjemme.