Gud & Gaffel / Børnegudstjeneste / PÅSKEN FORTALT FOR BØRN

Dato Torsdag d. 25. marts 2021, kl. 17:00
Sognepræst Bettina Birk Jensen og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf
Gud & Gaffel / Børnegudstjeneste  / PÅSKEN FORTALT FOR BØRN

Den sidste torsdag i måneden kl. 17 inviterer Bettina Birk Jensen sammen med Christina Schimmell Rindorf til gudstjeneste i børnehøjde. Efter gudstjenesten spiser vi normalt sammen. Så kan børnene nå at lege, de voksne kan få sig en snak - og I slipper for at lave aftensmad.

GODE FORTÆLLINGER:

25. februar / uden spisning / FRISTELSEN I ØRKENEN

25. marts / med spisning, hvis det er muligt / PÅSKEN FORTALT FOR BØRN

29. april / med spisning, hvis det er muligt / BEDEDAG

27. maj / med spisning, hvis det er muligt / PINSE-FORTÆLLING

24. juni / med spisning, hvis det er muligt / SKT. HANS-FORTÆLLING

I disse coronatider er vi selvfølgelig opmærksomme på hele tiden at rette ind efter smitttetal og myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Således kan det ske, at vi må ændre på rammerne for vores Gud & Gaffel, fx udskyde vores dejlige fællesskab omkring måltidet efter gudstjenesten. Så vi kan passe på hinanden! Hold øje med hjemmeside, Facebook og opslag ved kirken.

Når vi mødes for at fejre gudstjeneste, og når vi mødes omkring kirkens andre fællesskaber, skal vi blive ved med at passe på hinanden. Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav (2 meter), udluftning, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Vi skal alle bære ansigtsmaske eller visir, når vi går ind og ud af kirkens lokaler, og når vi bevæger os rundt i lokalerne. Det gælder ikke børn under 12 år.  Er du syg, eller har du symptomer på COVID-19, bør du blive hjemme.