Dato Torsdag d. 24. juni 2021, kl. 17:00
Sognepræst Bettina Birk Jensen og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf sammen med Juniorkoret
Gud & Gaffel / Børnegudstjeneste / SKT. HANS-FORTÆLLING

Den sidste torsdag i måneden kl. 17 inviterer Bettina Birk Jensen sammen med Christina Schimmell Rindorf til gudstjeneste i børnehøjde.

Så kom og vær med til en sjov og stemningsfuld lille halv time i kirkerummet.

Efter børnegudstjenesten er der lækre pølsehorn "to-go" til alle deltagende.

Når vi mødes for at fejre gudstjeneste, og når vi mødes omkring kirkens andre fællesskaber, skal vi blive ved med at passe på hinanden. Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, udluftning, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Vi skal alle bære ansigtsmaske eller visir, når vi går ind og ud af kirkens lokaler, og når vi bevæger os rundt i lokalerne. Det gælder ikke børn under 12 år.  Er du syg, eller har du symptomer på COVID-19, bør du blive hjemme. Læs mere HER.