MAJ

Dato Søndag d. 2. maj 2021, kl. 10:30
Sognepræst Bettina Birk Jensen
Højmesse og salmesang!

Gudsjeneste og andagt må nu igen være i den fulde længde - og vi må synge SAMMEN!

Vi kan nu atter samles om kirkekaffen efter gudstjeneste og andagt - UDENFOR og med rette afstand. Der vil derfor være kirkekaffe efter højmesser, aftengudstjenester og morgenandagter, når vejret tillader det:-)

Når vi mødes for at fejre gudstjeneste, og når vi mødes omkring kirkens andre fællesskaber, skal vi blive ved med at passe på hinanden. Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer for forsamling, areal- og afstandskrav, udluftning, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Vi skal alle bære ansigtsmaske eller visir, når vi går ind og ud af kirkens lokaler, og når vi bevæger os rundt i lokalerne. Det gælder ikke børn under 12 år. Er du syg, eller har du symptomer på COVID-19, bør du blive hjemme. Læs mere HER.