Dato Mandag d. 12. oktober 2020, Kl. 09:30 til kl. 15:30
Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf og organist, korleder og musikpædagog Kirsten Thorup
Gratis, men husk tilmelding

En musikalsk rumrejse / en børnekordag i Husum kirke

Sommerferiens børnekordag er flyttet til mandag i børnenes efterårsferie – så her er noget at glæde sig til for sangglade børn med hang til gode historier. Kom og syng med, når vi rejser ud i rummet og møder pirater, prinsesser, drager og meget meget mere.

Igen i år er det Christina Schimmell Rindorf og Kirsten Thorup, der inviterer til en hel børnekordag i Husum Kirke. Her kan 0.-5. klassebørn synge sammen, lære nye sange og møde nye venner. Dagen afsluttes med koncert kl. 15, hvor familien kan opleve det, børnene har arbejdet på hele dagen. I disse coronatider bliver der plads til højst to familiemedlemmer pr. barn.

Der er 15 pladser, så vi kan sikre, at vi kan holde den rette afstand, når vi synger.

Tilmeldingsfrist er den 5. oktober. Tilmeld HER.

Deltagelse er gratis og inklusiv forplejning.

Vi passer selvfølgelig på hinanden og overholder alle corona retningslinjer.

I kirken sørger vi for at have 1 meters afstand mellem hinanden, 2 meter, når vi synger. Vi har også stadig fokus på håndhygiejne og hoste i albuen, og har du symptomer på COVID-19, bør du blive derhjemme.