Tal Dansk-Café

Tal Dansk-Café

Mandag d. 17. februar 2020, Kl. 14:00 til kl. 15:30

Kom og øv dansk i samtale med andre. Nogle af os har boet i Danmark i kort tid og andre har boet her hele vores liv. Alle er velkomne! Nogle gange tager vi på små ture, andre gange hygger vi os i kirken med kaffe og kage, mens vi taler dansk sammen - der er et tema for hver gang.

Come and practice danish together. Some of us have only been living in Denmark for a short time - others have lived here for many years. Everyone is welcome! Sometimes we go on a little trip in the area, other times we are here at church drinking coffee and eating cake while we speak Danish together. There is a theme for every Wednesday.

Vil du være med, vide mere, eller har du lyst til at være frivillig samtalepartner? Kontakt Maria Sandborg: (Wanna join or know more?) Contact 21 18 13 04 / maria.husumkirke@gmail.com