Dato Mandag d. 22. februar 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00
AFLYST / Børnekor

I lyset af de gældende retningslinjer og smittetal må vi desværre også sætte bønekorene i bero indtil videre. Vi glæder os meget, til vi atter kan mødes og synge sammen.

Børnekoret for drenge og piger i 2.-4. klasse

Husumvold og Husum Kirkers fælles korskole har kor for børn fra 0. til 9. klasse, der har lyst til at synge. Korene, der ledes af Christina Schimmell Rindorf, er gratis at være med i og uden optagelsesprøve. Der optages løbende nye børn. Tilmelding til Børnekoret kan ske lige HER

I Børnekoret synges både klassiske og rytmiske sange på dansk og på engelsk og måske andre sprog. I arbejder med klang og sværere tekster, lærer at bruge stemmen rigtigt og lærer lidt noder. Børnene vil lære at lytte til hinanden og synge rent, og der arbejdes med egentlig flerstemmig sang. Børnekoret optræder flere gange i årets løb, både i forbindelse med gudstjenester og ved små og store koncerter i andre sammenhænge.

Spirekor (0.-1. klasse) / onsdage kl. 16.30-17.30 i Husumvold Kirke

Børnekor (2.-4. klasse) / mandage kl. 16.00-17.00 i Husum Kirke