Dato Onsdag d. 19. august 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:30
Sognepræst Iben Hornshøj Sørensen
Gratis​
LITTERATUREN, FILOSOFIEN OG POESIEN / læsekreds

Vi mødes en onsdag om måneden kl.10 – 11:30 i kirkens anneks og fordyber os sammen i litteratur, filosofi og poesi. Alt det, vi læser i denne sæson, kan lånes på biblioteket som bog, lydbog og ebog (E-reolen). Deltagelse er gratis, og ingen tilmelding nødvendig.

19.August / Søren Ulrik Thomsen ”En hårnål klemt inde bag panelet”, Gyldendal 2016. En samling af meget korte og længere betragtninger over livet, kærligheden og døden. En buket af vemodige, krasse, livskloge og humoristiske tekster.

21.oktober / Bertel Nygaard ”Håb”, Tænkepauser, Aarhus Universitetsforlag. Tænkepauser er en meget rost bogserie, hvor kloge hoveder udforsker et kendt begreb.

Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen