Dato Torsdag d. 21. januar 2021, kl. 10:00
Organist, korleder og musikpædagog Kirsten Thorup og sognepræst
Gratis​
Holdstart udskudt til senere / Syng med din baby

I lyset af de aktuelle retningslinjer og det høje smittetal udskyder vi desværre optarten på vores babysalmesangshold. Hold øje med hjemmesiden her samt Facebook for ny information. De, der allerede har plads på holdet, vil blive kontaktet.

Babysalmesang er et gratis musikalsk tilbud til dig og dit barn i alderen 0-9 mdr. Det er en stund med NÆRVÆR for dig og din baby i kirkens smukke rum. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse. Og både forældre og børn bliver fortrolige med salmer, sange, en lille babybøn og Fadervor. Kirsten Thorup, som er organist, musikpædagog og korleder ved kirken, er den gennemgående underviser. En af kirkens sognepræster medvirker også. I forløbet inddrages kirkerummet og døbefonten for derigennem også at blive fortrolige med nogle af gudstjenestens ritualer.

Holdet mødes 10 gange, og afsluttes med babysalmesang og gudstjeneste for de allermindste. Du ansøger HER om en plads på det næste hold, der starter torsdag den 7. januar 2021 kl. 10.

I kirken følges myndighedernes anbefalinger og retningslinjer, så vi kan passe på hinanden, og grundet Corona / Covid-19 bliver der visse ændringer i babysalmesangen. Nærmere information vil følge efter tilmelding.