Dato Torsdag d. 22. april 2021, kl. 10:00
Babysalmesangsinstruktør Kirsten Thorup
Babysalmesang i kirkerummet

Vi kan nu heldigvis igen mødes i kirkerummet til babysalmesang. Vi mødes selvfølgelig trygt og ordentligt og i henhold til alle retningslinjer, herunder 2 meters afstand ved sang.

Det er selvfølgelig Kirsten Thorup, der guider jer til en hyggelig og nærværende stund med sang og bevægelse.

Babysalmesang er et musikalsk tilbud til dig og dit barn i alderen 0-9 mdr. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse. Og både forældre og børn bliver fortrolige med salmer, sange, en lille babybøn og Fadervor.

Kirsten Thorup, som er organist, musikpædagog og korleder ved kirken, er den gennemgående underviser. En af kirkens sognepræster medvirker også. I forløbet inddrager vi kirkerummet og døbefonten for derigennem også at blive fortrolige med nogle af gudstjenestens ritualer.

Holdet mødes 10 gange, og afsluttes med babysalmesang og gudstjeneste for de allermindste.

Læs mere om corona / Covid-19 ved at klikke videre HER.