Vil du være med hos os?

Vi er FDF K. 26 Husum. Vi er en kreds i landsforbundet FDF. Vi er ca. 32.000 FDF'ere i hele Danmark. Vi er ca. 85 medlemmer i vores kreds. Vi holder til i lokalerne under Husum Kirke.

Hvis noget af det nedenstående er noget for dig, er FDF måske dig!

Bygge huler, høre historier og blive beskidt.
Snitte med dolk, bygge bål og få det til at brænde.
Lave teater, synge og høre om Gud.
Være på løb, lægge forbindinger og slukke ildebrande.
Fjeldture, solnedgange og sove under åben himmel.
Bygge med rafter, gå i kirke og sejle i kano.
Ligge på glasskår, sove i bivuak og bede aftenbøn.
Klatre i træer, bage snobrød og hygge sig om bålet.
Friluftsliv, kammeratskab og grineflip.

Lederne besluttede i fællesskab i starten af året, at ændre mødetiderne for alle. Det betyder at ALLE uanset alder eller deling, møder tirsdage kl. 18:00. Møderne er herefter sat til at slutte kl. 19:30, medmindre andet er aftalt med lederne.

Hvis man vil vide mere om FDF eller vores landslejr, så klik ind på vores hjemmeside http://www.k26.dk

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om FDF K. 26 Husum. Du kan ringe til Flemming Kongsfelt på tlf. 3860 2919 eller Søren Volle Nissen på tlf. 3828 7346.

FDF er simpelthen noget man ER - ikke bare noget man går til!