Sognepræster

Tryggevældevej 78, 2700 Brønshøj
Tlf.: 30353597. e-mail: bbje@km.dk
Træffes ikke mandag. Studieorlov 1/8-31/10 2021

Har du brug for at sende en sikker mail med personfølsomme oplysninger til Bettina Birk Jensen, så kan du gøre det ved at klikke på mailadressen her: bbje@km.dk

Vikar: præst Katrine Brix: tlf: 91812258, e-mail: kbri@km.dk

Katrine Brix præsenterer sig selv - se nedenfor

Sognepræst Iben Katrine Hornshøj Sørensen
Solrødvej 24, 2700 Brønshøj
Tlf.: 51 27 47 84, e-mail: ibks@km.dk
Træffes ikke mandag

Har du brug for at sende en sikker mail med personfølsomme oplysninger til Iben Hornshøj Sørensen, så kan du gøre det ved at klikke på mailadressen her: ibks@km.dk

Sognepræst Frederik Teglberg Damm
Tlf.: 21 24 67 54, e-mail: ftd@km.dk
Træffes efter aftale, undtagen fredag.

Har du brug for at sende en sikker mail med personfølsomme oplysninger til Iben Hornshøj Sørensen, så kan du gøre det ved at klikke på mailadressen her: ftd@km.dk

Katrine Brix præsenterer sig selv:

Siden 2015 og frem til maj i år har jeg tjent som vikar i Helsingør Stift, hvilket har givet mig en del erfaring. Jeg har tjent i mange forskellige pastorater lige fra Farum til Fløng. Jeg har tjent en del på Vestegnen i Glostrup Provsti, og også et par år i Gentofte Provsti, hvor jeg havde barselsvikariater i Helleruplund Kirke og Jægersborg Kirke.

Som vikarpræst finder jeg det berigende at komme til nye menigheder og mærke, at det er den samme tro og det samme ønske for en levende og nærværende kirke, som går igen i menighederne. På den måde føler jeg mig aldrig fremmed, når jeg starter et nyt sted, men glæder mig over at få nye ansigter på troen og lære af nuancerne mellem menighederne.

Før min tid som sognepræst var jeg ansat som ph.d.-stipendiat på Det Teologiske Fakultet ved Københavns Universitet. Jeg har forsket i kristen selvforståelse i oldkirken, og hvordan de første kristne kæmpede med at forstå, hvordan Jesu korsfæstelse kunne bevirke frelse - et spørgsmål, som mange kristne stadig stiller sig selv.

Privat er jeg den lykkelige mor til en 7-årig, som er glad for at spille både klaver og fodbold. Her prøver jeg at følge med på sidelinjen, når ikke jeg er tvunget ind i kampen.

Som vikarpræst vil jeg stå fuldt til rådighed for alle de opgaver, som hører til gerningen som sognepræst. Jeg glæder mig til at møde konfirmanderne, afholde gudstjenester og stå til rådighed for samtaler og kirkelige handlinger.

Vi ses i Husum Kirke fra den 1. august - hvor min opstart vil blive markeret ved en beskeden indsættelse.

De bedste hilsener,

Kst. sognepræst Katrine Brix