Så er voksenkoret godt i gang med sæsonen. Vi har fået flere dygtige nye medlemmer, både mænd og kvinder, men vi kan altid bruge flere. Så hvis du har tid og lyst, så kom og se, hvem vi er.

Vi synger et blandet repertoire og arbejder seriøst, men vi har altid tid til en kop kaffe og en hyggelig snak i pausen. Vi synger både rytmiske og mere klassiske sange.

Det er gratis at deltage, og koret synger lejlighedsvis ved gudstjenester, koncerter og højtider i Husum Kirke.

Kirsten Thorup er korleder, og koret øver i Husum Kirke. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Kirsten på
Tlf.: 61 69 70 59 eller mail kthorup2@gmail.com.

Aktuelt er der desværre ikke plads til flere kvinder i koret. Men koret savner flere mænd. Korets mandlige sangere har listet fem gode grunde op til at deltage:

1) Det er gratis at deltage
2) Dygtig korleder